neděle 10. června 2012

Dawn Moore

Jméno: Dawn Moore
Věk:24
Barva očí: hnědá
Barva vlasů: čokoládově hnědá
Výška: 1,69 m
Povolání: holka pro všechno
Oblíbená zbraň: Počítačový vir. To být nemůže? Tak teda notebook. To taky ne? Sakra, tak třeba pistole, no...

 Měli byste vědět:
Dawn byla dalším objevem Niny. Když dala dokupy Tylera, hned na to narazila na Dawn. Zajímá vás jak? Jednoduše - když byla vymáhat pro Tonyho peníze za drogy, jedním z lidí na seznamu byla tehdy teprve dvacetiletá Dawn. V Nině se něco pohnulo, stejně jako před tím u Tylera a Dawn si vzala nejdřív k sobě domů. Donutila ji přestat brát drogy, začít zas chodit do školy a celkově se dát dohromady.
Teď je z Dawn jednou z nejdůležitějších lidí, které Tony zaměstnává. Je multifunkční osoba. Zvládá skoro všechno, co po ní chcete. Od zařizování a organizování Tonyho operací a zakázek až po hromadné nákupy toaletního papíru a ostatních blbostí které jsou potřeba.
Ráda provokuje Tylera, který ji ovšem zrovna rád nemá. Vlastně je mu úplně ukradená, ale přece si nemůže nic nechat líbit...
Dawn má přezdívku Kráska. A ta přezdívka je zasloužená. Je vysoká, štíhlá, má čokoládově hnědé vlasy do pasu, oříškově hnědé očia okouzlující úsměv. Každý, kdo ji zná deset minut, si ji musí zamilovat. Tyler jí dokázal odolat. Pro ni je záhadou jak.

Fakta:
• Nesnáší, když jí Tyler dává nohy na stůl. U sebe v pracovně má skleněné stoly s počítači a on si nedokáže představit nic lepšího, než že si na ně dá nohy ve špinavých, zablácených motorkářských botách.
• Z kanceláří a z domu nevychází moc často, co potřebuje, to si sežene přes zásilkovou službu.
• Nikdy nikoho nezabila, ani zabít nechce, nemá to v povaze. Nina ji donutila naučit se sebeobranu a střílet ze zbraně, ale musela se hodně snažit, došlo i na výhružky.
• Jednou, když ji Tyler naštval, hodila po něm notebook. Tyler to bohužel přežil. Notebook bohužel ne.
Dawnin přívěšek, který skoro nikdy nesundává..
Nikdo neví, že je to vlastně flashka a Dawn
chce, aby to tak zůstalo.


Žádné komentáře:

Okomentovat